Valget er udskrevet!

Så kom datoen for Folketingsvalget – vi skal til Folketingsvalg torsdag den 18. juni 2015.

Vil du være med?
Meningsmålingerne for LA er opadgående, og sommervejret er på vej – det bliver en flot valgkamp! Har du lyst til at give en hånd med? Vi skal have hængt plakater op, uddelt flyers, deltage i debatter og møde vælgerne på gaderne. Der er mange opgaver i en valgkamp – og vi vil gerne have din hjælp. Kontakt nedenstående, hvis du kan afsætte en dag eller nogle timer til at gøre en forskel.

Valgtilforordnet søges!
I forbindelse med Folketingsvalget er der brug for frivillige, der er med til at sikre, at valghandlingerne foregår korrekt, og som er med til udlevere og tælle stemmer op. De frivillige kaldes tilforordnede. Som tilforordnet vil du modtage en skattepligtig diæt på 1.215 kroner og fri forplejning på valgdagen.
Har du lyst til at give en hånd med torsdag den 18. juni – hører jeg gerne fra dig, så hurtigt som muligt på trine@sejlnet.dk eller 29 33 30 66

Grundlovsmøde
Fredag den 5. juni 2015 er det Grundlovsdag – en dag hvor vi fejrer demokratiet. Traditionen tro fejrer vi Grundlovsdag i Ørestad Bypark, hvor vi mødes klokken 12.00.

11256

Programmet er endnu ikke helt fastlagt, men der vil være taler i løbet af dagen. Der er derfor lagt op til fejring i stor stil af grundlæggende frihedsrettigheder såsom ytrings- og forsamlingsfrihed, og at vi i det hele taget lever i et demokrati – men mon ikke Folketingsvalget vil fylde mest. Se mere om arrangementet her.

LA Dragør følges ad til arrangementet, så tag med. Skriv til bestyrelsesmedlem Annegrethe, hvis du har lyst til at tage med os andre – annegretheskov@gmail.com

De bedste hilsner

Trine Søe
Formand Liberal Alliance Dragør
29 33 30 66 / trine@sejlnet.dk